Jeansbolaget öppnar ny butik i Umeå

Jeansbolaget startade 2016 och har franchisebutiker runt om i landet. Nu öppnar Dennis Wallenberg, som sedan tidigare driver Jeansbolagets butiker bland annat i Luleå, Piteå och Sundsvall, ytterligare en butik i Umeå. Denna gång i gallerian Utopia, mitt i Umeå centrum.

Sverige 23 december 2021 14:00

Jeansbolaget flyttar in i gallerians bottenplan och butiken kommer förse kunderna med mode och kvalité från välkända varumärken.

– Vi fortsätter vår aggressiva expansion i Norrland med ännu en etablering i Umeå. Vårt mål är att erbjuda stans bästa service och stans bästa utbud av jeans, säger Dennis Wallenberg och fortsätter:

– Vi vill se till att kunden i Norrland kan handla ett par schyssta jeans på hemmaplan, av kunnig personal. Denna gång har vi hittat rätt med Utopia, i Umeå centrum och det känns fantastiskt roligt att vi gör oss ännu mer tillgänglig för Umeås kunder.

Preliminärt öppnar de sin nya butik 25 mars 2022.

– Vi är glada till Jeansbolagets fortsatta satsning i Umeå. Balticgruppen arbetar långsiktigt för att skapa ett attraktivt Umeå med ett levande centrum, där Utopia är en viktig mötesplats för Umeåborna och med tillskottet Jeansbolaget stärks gallerians utbud ytterligare, säger Sara Bergh, affärsansvarig uthyrare på Balticgruppen.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa