Smart drag av Vittjärvshus

Vittjärvshus har som ambition att vara ledande när det gäller smarta och innovativa lösningar. Nu tar husjätten ytterligare ett steg mot att erbjuda smartare hem.

27 februari 2017 15:18

Som första husbyggare i Sverige inför Vittjärvshus Niko Home Control som standard. Med det nya systemet kan husägaren styra bland annat lampor, ventilation och värme via sin smartphone eller pekplatta, var den än befinner sig, eller med en brytare på väggen. Systemet kan även styra övervakning och larm.

– Vi vill vara i framkant när det gäller innovativa lösningar som bidrar till komfort och miljö. Vi är övertygade om att Niko Home Control är framtiden när det gäller elinstallationer och styrning av densamma. Niko ger kunderna möjlighet att bli ännu mer medvetna och att kunna påverka sin totala elförbrukning, säger Johan Ekström, marknadschef Vittjärvshus i ett pressmeddelande.

Jonas Degow, Key Account Manager Niko ser fram emot samarbetet:

– Vi är glada och stolta över samarbetet med Vittjärvshus som är en stark spelare på marknaden. Vi tror på vår produkt och dess möjlighet att vara stark både i dag och i framtiden. Teknikutvecklingen är enorm. I dag har vi ett 30-tal olika designkombinationer att välja mellan, säger han i pressmeddelandet.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Jessica Tervaniemi

Ämnen du kan följa