Saneringsföretaget på tillväxt – öppnar upp i Luleå

Norrbottens expansiva industrier bäddar för fler företag att etablera sig i regionen. Nu öppnar miljötjänstföretaget Delete, som redan finns i bland annat Kalix och Piteå, en avdelning i Luleå.

Norrbotten 16 november 2021 11:06

– Luleå är en perfekt fortsättning på vår expansion. Vi är etablerade som ett pärlband längs kusten från vår avdelning i Sundsvall upp till Kalix, och vi tog faktiskt helt nyligen hem ett stort avtal även i Skellefteå. Vi ser en riktigt stor potential i den expansiva regionen längs Norrlandskusten, och då kanske framförallt i Luleå, säger Deletes regionchef Tomas Norrman.

Delete Luleå har redan satt igång med såväl personal och maskiner på plats. 

– Vi har löst lokalfrågan för närvarande, men är öppna för en mer anpassad och långsiktig lösning, säger regionchef Tomas Norrman.

Företaget har drygt 800 medarbetare i Sverige och Finland. De märker av den industriexpansion som just nu sker i norra Sverige.

– Vi har haft ett fantastiskt år med mycket förfrågningar och en rad vunna avtal. Att stärka organisationen med ytterligare en avdelning innan vi avslutar 2021 känns jättebra, säger Tomas Norrman.

Luleå-avdelningen kommer att ha ett nära samarbete med framförallt avdelningarna i Kalix och Piteå.  

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa