Logistikföretag etablerar sig i Norrbotten

Logistik- och industribyggaren Logistic contractor tar steget och etablerar sig i centrala Luleå. Inflyttning sker i februari. "Efterfrågan på moderna kontorslokaler i centrala Luleå är stor", säger Diös förvaltare Åsa Johansson.

Näringsliv 18 november 2021 17:25

– Norra Sverige är hetare än någonsin och efterfrågan på moderna kontorslokaler i centrala Luleå är stor. Vi är övertygade om att ett identitetsbärande, hållbart och tillgängligt kontor är en viktig konkurrensfördel och vi är glada över att möjliggöra för Logistic contractor att satsa i vår stad, säger Åsa Johansson, förvaltare för Diös i Luleå.

Logistic contractor utvecklar och bygger nyckelfärdiga logistik- och industrianläggningar. Huvudkontoret ligger i Göteborg, men företaget verkar över hela Norden. Nu etablerar de sig i norra Sverige.

– Två av våra ledord är långsiktighet och hållbarhet och det är viktigt för oss med en fastighetsägare som delar det tankesättet. Diös har kunnat erbjuda oss ett attraktivt och centralt läge, lätt tillgängligt för både kunder och medarbetare. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med Diös när vi nu gör en omfattande satsning på att etablera oss i norra Sverige, säger Benn Karlberg, vd Logistic contractor.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa