"Nu har vi musklerna och varumärket"

Metodbyrån Sigmars grundarduo Hanna Weinmar och Signe Lindgren kliver över till kommunikationsbyrån Oh my. Det sker genom att deras byråskapelse fusioneras med Oh my.

Luleå 24 mars 2022 14:46

Den Piteågrundade kommunikationsbyrån Oh my etablerade sig i Luleå för drygt ett år sedan. I samma veva köpte de också metodbyrån Sigmar, som fortsatte i egen regi. Med kunder som Invest in Norrbotten, Polarbröd och LTU, i kombination med Luleåchefen Frida Ågrens återkomst från föräldraledighet, är det nu dags för nästa steg i satsningen på Luleå. Sigmargrundarna Hanna Weinmar och Signe Lindgren tar klivet över till Oh my, samtidigt som nuvarande vd för Sigmar, Marina Ljungström, lämnar. Det skriver Oh my i ett pressmeddelande.

– Tajmingen är perfekt. Hanna och Signe är kanonpersoner och genom att vi tar in dem och deras erbjudande blir vi ännu mer attraktiva. Med värvningen kompletterar vi vårt erbjudande med en bred kunskap och erfarenhet av att arbeta med kommunikation för samhällsaktörer. Det blir svårslaget, säger Sara Thun, vd för Oh my.

Även Sigmar-grundarna ser stora vinster med sammanslagningen. 

– Att bli en del av Oh my har varit vår plan från början. Nu har vi musklerna och varumärket att göra samhällsnytta på riktigt, konstaterar Hanna Weinmar.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa