"Julklappar är roligast att ge bort"

Tobias Lindfors berättar om julfirande och vilka sporter han kommer ägna sig åt i vinter. "Det blir en hel del slalom, skoter, sport i alla former och aktiviteter med familjen", säger han och avslutar därmed Norrbottens affärers miniserie.

Luleå 23 december 2021 17:00

Tobias Lindfors är koncern-vd och ägare till StudentConsulting samt Pite havsbad group.

Kan du sammanfatta året?

– StudentConsulting har senaste året tillsatt 15 878 jobb och haft en tillväxt på 31 procent. Bemanning-, vikarie- och rekryteringsverksamheten omsätter 1,2 miljarder under 2021 och med Pite havsbad group (bestående av Pite havsbad, Nordkalotten, Cape east, Laponia, Skogen och Hemavans högfjällshotell) omsätts totalt ungefär 1,4 miljarder. StudentConsulting har nu i december återigen fått utmärkelsen bemanningsbranschens nöjdaste kunder för sjunde året i rad av Evimetrix.

Hur ser planerna ut för 2022?

– Pite havsbad group ser framemot många stora arrangemang där vi inleder året med Race of champions i februari på Pite havsbad och under mars SM-veckan med SM-by på Pite havsbad för svenska mästerskapet i vintersporter. På StudentConsulting satsar vi mot fortsatt tillväxt och jobbar för missionen att varje dag sätta fler personer i jobb. StudentConsulting har under 20 års tid byggt ledande bemanning-, vikarie- och rekryteringssystem. Under 2022 lanserar vi ytterligare nya funktionalitet för digital matchning.

Och på hemmaplan?

– Under vintern så blir det en hel del slalom, skoter, sport i alla former och aktiviteter med familjen. Då vi är lediga ska vi vara en del i stugan i Lulnäset och umgås med familj och vänner.

Hur ska du fira jul?

– Hemma hos oss på Bergnäset med familjen, min Anna och barnen Stella, Sally och hunden Nalle, mamma, pappa, Annas föräldrar och min bror och hans familj. Det blir självklar också mellandags-hockey med familj och vänner på Coop arena.

Vad önskar du dig i julklapp?

– Julklappar är roligast att ge bort och det glädjer mig att barnen blir glada. Det viktigast är att umgås med familj och vänner och äta god mat tillsammans.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa