Sigmar vässar teamet ytterligare

Luleåbaserade metodbyrån Sigmar fortsätter att växa och vässar nu sin spetskompetens ytterligare. Nyrekryterade Linnea Löfgren, tidigare affärsutvecklare hos LTU business, och Fredrik Karlsson, senior strateg på systerbyrån Oh my, ansluter till den växande byrån.

Luleå 17 januari 2022 15:16

Sigmar är en metodbyrå med bas i Luleå som arbetar för att skapa samhälls- och affärsnytta på ett hållbart sätt. Nu stärker de upp och vässar sitt erbjudande med Linnea Löfgren och Fredrik Karlsson.

– Vi jobbar med bolag och organisationer som drivs av mer än enbart affärsnytta. Det är viktigt för oss och vi ser att det i dag finns en stor efterfrågan på metoder och kunskap kring att hantera förändring, säger Marina Ljungström, vd på Sigmar.

Linnea Löfgren har en examen i psykologi och bakgrund som affärsutvecklare och kommer att bidra med strategiskt arbete som ska stärka utvecklingen hos bolagets uppdragsgivare. Hon kommer närmast från LTU Business och har tidigare arbetat för Region Norrbotten.

– Jag är jätteglad att få bidra på Sigmars resa framåt, både internt i bolaget och med kunderna. Det känns väldigt intressanta att arbeta med kombinationen socialt ansvar och affärsnytta. Det känns spännande att addera min bakgrund som beteendevetare och att fortsätta utveckla byråns erbjudande kring beteendedesign och förändringsledning, säger Linnea Löfgren.

Fredrik Karlsson är en erfaren strateg som tidigare haft ledande befattningar i privat och offentlig sektor i över 30 år. Idag arbetar Fredrik som strateg på systerbyrån Oh My och kommer närmast bidra till att fortsätta att utveckla det gemensamma erbjudandet.

Så sent som i oktober värvades också Martin Gidlund till Sigmar.

– Att få med Linnea, Fredrik och Martin på tåget är en framgångsfaktor för både oss och våra uppdragsgivare. De vässar Sigmars erbjudande ytterligare, fortsätter Marina Ljungström.

Sigmar är en del av det medarbetarägda byrånätverket People people people (PPP) där även Oh my, Spoon, trickle, The domain was taken, Post Stockholm, KIT och Fuze pr ingår.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa