Ny företagsserie i padel lanseras

Tillsammans med PDL center Luleå lanserar Tell padelserien Tell business league. De företag som anmäler sig kommer få delta i matcher, event och nätverksträffar i PDL centers nya premiumhall.

Luleå 12 januari 2022 17:00

Företag i Luleå har nu möjligheten att anmäla sig till Tell business league – en företagsserie i padel i Luleå. Det är Tell Sverige som tillsammans med PDL center Luleå arrangerar serien som kommer att spelas i en konferensdel i nya premiumhallen på Lövskatan i Luleå. De företag som anmäler sig kommer få delta i matcher, event och nätverksträffar.

– Det händer otroligt mycket i regionen just nu och vi vill ta tillvara på den energin som finns här. Vi tror att vår padelserie blir ett tillfälle för företagare att träffa varandra och nätverka samtidigt som vi bidrar till friskare medarbetare, säger Therese Jacobsson på Tell.

Tell, som grundades 1997 och finns i Luleå, Piteå och Skellefteå, är ett företag som erbjuder smarta helhetslösningar inom IT och kommunikation till företag och myndigheter.

PDL group grundades 2015. Med målsättningen att ta sporten till nya höjder, arbetar ett sammansvetsat team för att erbjuda attraktiva helhetslösningar inom padel till kunder.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa