"Målet är att vara 40 personer inom två år"

Cloudspin blir en del av den växande Spin growth-koncernen. Samtidigt kliver Hans Lindkvist-Bodlund in som ny vd och delägare för bolaget. "I dag är vi fyra personer i Cloudspin – målet är att vara 40 personer inom två år", säger han.

Luleå 16 februari 2022 16:00

Hans Lindkvist-Bodlund, som har lång erfarenhet inom IT-branschen, tar över som vd för bolaget.

– Efter över 20 år på Atea i olika ledarroller inom sälj och marknad, känns det riktigt spännande att få möjligheten att axla rollen både som delägare och vd i Cloudspin. Jag kommer till ett litet bolag med stora ambitioner, i en koncern som ständigt expanderar. Med systerbolag som Tromb och Substorm finns det en rad grundläggande skalfördelar på plats – bland annat en stark värdegrund som jag med lätthet ställer mig bakom, men även hög kompetens inom en rad områden, etablerad ekonomifunktion och tydliga policys att luta sig mot, säger han.

Fokus på människan, att lyssna på medarbetarna och involvera hela teamet i lagbygget är någonting som Hans Lindkvist-Bodlund tycker är viktigt.

– Alla medarbetare har en viktig roll att spela i ett lagbygge. Jag ser fram emot att fortsätta bygga en inkluderande företagskultur tillsammans med engagerade medarbetare. Siktet är även inställt på att växa bolaget. Vi börjar uppväxlingen med fokus på norra Sverige innan vi expanderar nationellt. I dag är vi fyra personer i Cloudspin – målet är att vara 40 personer inom två år, säger han.

Cloudspin erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom molnbaserad infrastruktur. Det handlar om att hjälpa kunden navigera i ett komplext landskap för att hitta rätt vägval gällande teknik och infrastruktur samt aspekter som juridik, säkerhet, pris och prestanda.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa