Matbutik invigdes på Kallkällan

En ny Coop-butik har invigts på Kallkällan i Luleå. "Vi är jätteglada över att äntligen kunna visa upp den här butiken för våra medlemmar", säger vd:n Peter Fjällborg.

Luleå 14 mars 2022 12:00

Ungefär tre år efter att Ica brann ner på Kallkällan slår Coop Kallkällan upp portarna. Invigningen innebär också att de gör en återkomst till Kallkällan, ett område där man historiskt sett haft butik.

– Vi är jätteglada över att äntligen kunna visa upp den här butiken för våra medlemmar. Det ska inte vara långt till en Coopbutik och vi vill vara nära våra medlemmar och kunder. Det känns riktigt kul att öppna en butik som det också funnits en så stor efterfrågan kring. För oss är det här som att komma hem. Jag hoppas också att ni känner som att ni kommer hem till Coop igen, säger vd:n Peter Fjällborg.

Under torsdagen väntade kunder utanför butiken.
– Det känns jätteskönt att ha en butik i närområdet, nu kan man faktiskt springa ner och köpa den där crème fraichen man alltid glömmer eller vad det nu är man behöver till fisken. Och grannen behöver inte gå med rullatorn till ICA för att storhandla, utan hon kan faktiskt gå hit. Så det är jätteskönt, säger Sarah Fjellborg, boende i Kallkällan.

Lena Björnfot, butikschef för Coop Kallkällan, var glad över det jobb som personalen lagt ner och uppslutningen vid premiären.
– Jätteroligt att se så många här på vår invigning. Jag har världens bästa team som har gjort ett fantastiskt jobb för att bygga upp den här butiken. Vi är jätteladdade och tacksamma över att se att det är så många här idag och nu vill vi verkligen visa upp butiken för Luleå, säger hon.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa