Luleåföretag vinner prestigefullt pris

Hillrom åkte till Vasateatern i Stockholm som en av fyra finalister och hem som vinnare av Lean-priset. "Vi är otroligt stolta att som företag ta emot detta pris", säger Anna Nordblom, Hillrom.

Luleå 11 november 2021 16:46

Svenska Lean-priset delas årligen ut på Sveriges största konferens inom verksamhetsutveckling. Hillrom tog i år hem priset i konkurrens med andra företag som ligger i framkant inom förbättringskultur.

Juryn motiverar Hillrom som vinnare:”Med stark vinnarmentalitet och respektfullt förhållningssätt har Hillrom i Luleå vänt ett utmanande utgångsläge med hot om nedläggning till att bli en riktig förebild inom Lean, där lagkänslan och självledarskapet hos alla anställda genomsyrar allt de gör. Digitala arbetssätt, teamkänsla och engagemang lyser starkt, områden för andra att verkligen inspireras och lära av.”

– Det har redan visats intresse från flera världsledande företag att besöka oss för erfarenhetsutbyte. Vi är otroligt stolta att som företag ta emot detta pris men mest stolta är vi över den fina kultur vi skapat här i Luleå där alla medarbetare jobbar för att göra oss bättre varje dag, säger Anna Nordblom, Hillrom Luleå

Den ideella föreningen Lean forum har 6000 medlemmar och har till uppgift att vara samhällets ledande inspiratör och kommunikatör för att maximera värde och minimera slöseri. Vinnaren av Lean-priset förväntas ta emot besök från hela landet för att visa upp sin verksamhet och det arbete som bedrivs där för att skapa konkurrenskraft.

Priset delades ut den 12 oktober.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa
Läs mer!
Nyetableringar

Idegranen AB - nytt företag startar i Luleå

Nyetableringar

Nytt investmentbolag startar i Luleå

Nyetableringar

Handelsbranschen i Luleå får tillskott - nytt bolag startar

Nyetableringar

Nytt företag startar i Luleå : Ma Hydraul AB

Nyetableringar

T6 Relocation AB - nytt företag startar i Luleå

Visa fler