Luleåbaserat techbolag i samarbete för ny e-handel

Det Luleåbaserade företaget Spotin ingår samarbete med receptsajten Tasteline, som ägs av Mathem, vilket gör en ny typ av e-handel, "content commerce", möjlig.

Luleå 2 november 2022 09:07

Spotins lösning möjliggör shopping direkt i innehållet, utan omdirigeringar till andra sajter för att genomföra köp eller få fördjupad information om produkter. Tastelines besökare får därmed möjlighet att köpa produkter direkt i artiklar och i Tastelines e-shop utan att länkas i väg till en annan sajt för att slutföra köpet. En ny typ av e-handel, så kallad ”content commerce”, blir möjlig.

Tasteline kommer inledningsvis att erbjuda köp av kokböcker från Bonnierförlagen.

– Vi på Tasteline och Mathem ser fram emot att kunna bredda vårt erbjudande och ge fler möjligheter för våra användare och läsare att engagera sig i mat och nöje. Med samarbetet mellan oss och Spotin, tillsammans med Bonnierförlagen, kan läsare till ett förmånligt pris koppla ihop sitt digitala nöje för mat, med att göra ett köp och på så vis, i detta första skede ta del av receptböcker. Vi hoppas att samarbetet med Spotin ska bidra med fler möjliga samarbeten och partners så att vi via denna tjänst i framtiden kan erbjuda våra läsare ett bredare utbud av produkter, säger Andreas Boman, head of growth för Mathem.

– Vi är stolta över att Tasteline valt Spotin för de möjligheter det ger att knyta ihop matinspiration med köp. Att allt fler innehållsskapare, publicister och säljare nu använder sig av vår lösning för att skapa nya intäktskällor ser vi som bevis på att vår teknik är efterfrågad, säger Kristoffer Karlsson, grundare och vd för Spotin.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 
Läs mer!

Techbolag i samarbete för försäljning av böcker

Techbolag i samarbete för försäljning av böcker
Ämnen du kan följa