Internationell konsultbyrå förvärvar Aim public affairs

Den internationella konsultbyrån Miltton förvärvar Aim public affairs i Sverige. Aim public affairs grundare Niklas Nordström och Emma Själin går till Miltton. Emma Själin blir vd för det nya bolaget Miltton public affairs Sweden och kommer utgå från Luleå.

Luleå 17 januari 2022 09:31

– Det är ett erkännande för det vi kan och har åstadkommit under den här korta tiden så jag tycker det känns roligt. Det gör också att vi kan ge våra och Milttons kunder ännu bättre råd och service när vi är del av en större byrå. Miltton är väldigt stora i Finland och finns i Baltikum och Bryssel och nu hjälps vi åt att göra Sverigenärvaron ännu starkare, säger Niklas Nordström.

Miltton public affairs Sweden ab lanseras den 17 januari 2022. I samband med förvärvet kommer Miltton att utöka sin regionala närvaro med ett satellitkontor i Luleå. Aims team av oberoende seniorrådgivare kommer att följa med till Miltton och jobba med specifika kunduppdrag. Vidare kommer flera public affairs-talanger rekryteras under 2022.

Emma Själin, som blir vd för det nya bolaget, kommer utgå från Luleå.

– Det som är roligt är att det är den första stora byrån som etablerar sig i norra Sverige inom public affairs. Tidigare har de bara funnits storstäderna. Det känns jätteroligt att det händer så mycket här, säger hon.

– Milttons kunder är mycket medvetna om behovet av att positionera sig i förhållande till en rad komplexa samhälleliga och politiska frågor. Dessa fenomen påverkar kundernas affärer och därmed sin kommunikation. Jag har följt Niklas Nordströms karriär i flera år, och hans unika kompetenser kommer att hjälpa våra kunder framgångsrikt möta dessa samhällsutmaningar. Jag är imponerad över vad Emma och Niklas har byggt på så kort tid. Vi är otroligt glada över att välkomna Niklas och Emma till Miltton-familjen, säger Mathias Järnström, grundare av Miltton.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa