Han blir ny vice vd på it-bolaget

Luleå- och Umeåbolaget Bnear IT satsar vidare på att växa och gör konsultchefen Lars Frisk till vice vd. "Det känns otroligt roligt och stimulerande att få en möjlighet att komplettera Anders Hermanson på det här sättet", säger han.

Luleå 17 november 2021 13:30

Bnear IT grundades i Luleå för snart 20 år sedan och har idag nästan 40 medarbetare i Luleå och även Umeå. För två år sedan klev Lars Frisk in som konsultchef på företaget – en roll som han tar med sig in i nästa steg som vice vd.

– Rollen som vice vd innebär ett extra ansvar i Bnear IT:s ledning. När Anders Hermanson blev vd och jag kom in som konsultchef var mitt uppdrag att jobba med tillväxt. Det uppdraget har jag fortfarande, att jobba för att BnearIT ska växa. Visionen nu är att vi ska fortsätta med det och vi har redan startat nya verksamheter i kölvattnet av Bnear IT, säger Lars Frisk.

– Det är med glädje och förväntan jag ser fram emot att arbeta med Lars Frisk i hans nya roll som vice vd. Vi kompletterar varandra bra i det dagliga arbetet och Lars får också på detta sätt en bra plattform mot våra kunder och partners, säger Anders Hermanson, vd på BnearIT.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa