Företag etablerar sig i Luleå

Under hösten slår Ruff, en aktör inom golf och underhållning, upp portarna i Luleå. Nya arbetstillfällen genereras när golfsimulator och lounge tar plats på Gammelstadsvägen.

Luleå 7 februari 2022 12:00

– Luleå är enormt fin stad med stort golfintresse. Vi vill förlänga golfsäsongen och främja golfens utveckling även här uppe i Norrland. Här ska vi skapa förutsättningar för att våra medlemmar ska få utveckla sitt eget spel i en härlig miljö där man vill umgås med vänner, kollegor och familj, säger Anders Sundin på Ruff.

Efter en tids letande efter lokaler i Luleå föll valet på Galärens lokal på Skutviken. Galären och Ruff indoor golf Luleå ab har nu tecknat ett hyresavtal på fem år.

– Vi har haft en bra och transparant dialog från dag ett och vi har fått bra stöd i vårt letande av lokal. Vår samsyn om att skapa ett levande område med många besökare till fastigheten vägde tungt, säger Anders Sundin om samarbetet.

– Ruff kommer att bidra till livet i staden och kompletterar det utbud som redan finns i området. Vi är glada över att vi hittade varandra och att vår lokal blev en sådan bra lösning, säger Jimmy Westerlund, försäljningschef för Galären.

Lokalen, som ligger intill Svartöleden och är 670 kvadratmeter, kommer inhysa golfsimulator och lounge.

Etableringen kommer att generera 3-5 arbetstillfällen.

– Då vi alltid är bemannade och strävar efter en fullserviceupplevelse så behöver vi ha loungevärdar under våra öppettider, säger Rasmus Lind-Karlsson på Ruff.

Till hösten har Ruff ett 20-tal inomhusanläggningar. Målet är att fortsätta tillväxten med nya affärsområden och i andra delar av Europa.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa