Företagsfrukost fokuserade på cybersäkerhet

Under fredagens företagsfrukost på Hotell Savoy i Luleå låg fokus på cybersäkerhet och avtal hos företag. "Det är bra att tänka över vilka avtal man ingår och med vilket företag, framför allt när det är ett nytt företag som man har att göra med", säger Karin Berggren, jurist på Företagarna.

Luleå 28 april 2022 16:00

Företagarna i Luleå hälsade välkommen till företagsfrukost med fokus på cybersäkerhet. Kiano Mottaghian från företaget Cyberty berättade om automatiserade lösningar för säkerhet och skydd, specifikt riktade mot små och medelstora företag.

– Cybersäkerhet är en kombination av IT och informationssäkerhet för att skydda verksamheten, individer, kunder och partners. Det kan sammanfattas som skydd av digitala tillgångar, säger han och fortsätter:

– Företagen har ett ansvar, etisk, juridisk såsom finansiellt att implementera cybersäkerhetslösning i sin verksamhet.

Vad erbjuder ni för lösning?

– Cyberty har en plattform med över 13 olika verktyg, innehållande hårdvara, mjukvara och licenser för att proaktivt skydda kundens nätverk och infrastruktur dygnet runt, året om, utan behov av expert eller annan mänsklig involvering, säger Kiano Mottaghian.

Karin Berggren, jurist på Företagarna, var också på plats och tipsade om vad man som företagare ska tänka på när man skriver avtal.

– Det är bra att tänka över vilka avtal man ingår och med vilket företag, framför allt när det är ett nytt företag som man har att göra med. Det är också viktigt att vara överens om villkoren i avtalet och att man kontrollerar när man får orderbekräftelser och liknande så att det stämmer överens med det man har kommit överens om, säger hon.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa