Företag etablerar sig i Luleå

Gullers grupp etablerar ett kontor i Luleå. "Hela vår idé är att bidra till samhällsutveckling. Det som händer i norra Sverige är enormt inspirerande och vi ser att vi med vårt erbjudande kan vara en del i den uppväxling som tagit fart", säger Ulf Dahlqvist på Gullers grupp.

Luleå 30 mars 2022 14:00

Gullers grupp är en nationell byrå för samhällsaktörer. De cirka 200 medarbetarna jobbar med uppdragsgivare över hela Norden och i Sverige finns de i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Umeå. Nu etablerar man ett sjätte kontor, den här gången i Luleå.

– Hela vår idé är att bidra till samhällsutveckling. Det som händer i norra Sverige är enormt inspirerande och vi ser att vi med vårt erbjudande kan vara en del i den uppväxling som tagit fart, säger Ulf Dahlqvist, vd för Gullers Grupp.

Kontoret i Luleå kommer att bestå av mellan fem och tio personer och rekryteringar kommer att ske i närtid. De första tre medarbetarna är förankrade i den regionala marknaden. Marina Ljungström är affärsutvecklare och projektledare som de senaste åren arbetat med förändringsledning inom både privat samt offentlig sektor. Hon har tidigare arbetat på bland annat Go business incubator och Piteå science park. Linnea Löfgren är beteendevetare med examen i psykologi, hon har bakgrund som projektledare och strateg med fokus på näringslivsutveckling och kompetensförsörjning. Linnea har senast arbetat på LTU Business och Region Norrbotten. Martin Gidlund är affärsutvecklare med bred erfarenhet, även han har en bakgrund på LTU Business samt inom näringslivet. Alla tre kommer närmast från metodbyrån Sigmar.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa