Diös utvecklar för tre nya hyresgäster i Luleå

Nu är det klart att fastighetsägaren Diös tecknar avtal med Dagens Nyheter, Job Solution och Engineering Design Center (EDC) på attraktiva adresser i centrala Luleå.

Luleå 11 april 2022 16:00

Dagens Nyheter tar plats på Storgatan, mitt i centrala Luleå och ett stenkast från kvarteret Tjädern, där Diös planerar för ett levande kvarter med bostäder, kontor och urban service. Parallellt utvecklar Diös ett toppmodernt kontor till Job Solution på Kungsgatan – Job Solutions första etablering norr om Sundsvall som svar på de investeringar som just nu sker i Norra Sverige. EDC flyttar sin verksamhet till Varvsgatan där de fortsätter sin expansiva resa i större lokaler.

– Intresset för vår marknad är stor och genom att etablera sig i centrala Luleå säkerställer man en plats i händelsernas centrum. I dag är plats och sammanhang minst lika viktigt som rätt kontorslokaler och vi är stolta över att kunna erbjuda våra hyresgäster båda delar. Vi är mycket glada över att inleda samarbeten med Dagens Nyheter, Job Solution och EDC och hälsar dem varmt välkomna till oss, säger Åsa Johansson, förvaltare för Diös Luleå.

– Vi satsar för att bättre kunna bevaka hela Sverige och vad passar bättre än att etablera en hub i staden som av många beskrivs som händelsernas centrum. De pågående miljardinvesteringarna bidrar till att Sveriges ögon just nu är riktade mot norra Sverige. Med lokal förankring kommer vi kunna erbjuda ett ännu vassare innehåll för rikspublik, säger Jonas Fröberg, chef för Dagens Nyheters redaktioner i Luleå och Umeå.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa