"Jag ska fira hemma med familjen"

Nummer tre i miniserien är Camilla Sehlin. Här berättar hon om julfirandet och planer för 2022. "Från januari tänker jag att vi växlar upp ett snäpp", säger hon.

Luleå 23 december 2021 07:00

Luleåbon och civilekonomen som badar året om och tycker om att lära sig nya saker heter Camilla Sehlin, vd för Luleå Näringsliv.

Kan du sammanfatta året?

– 2021 inleddes digitalt som för så många andra. Jag tillträdde tjänsten på Luleå Näringsliv i september, i ungefär samma veva som lättade restriktioner och nyheter om nya investeringar. Det kändes helt rätt att få kliva på just då. Det har också varit fantastiskt att ha kunnat ses nu under hösten, både i branschråd, i olika nätverk och aktiviteter samt genom medlemsbesök. Att kunna mötas på olika sätt är en mycket viktig del av Luleå Näringslivs verksamhet.

Hur ser planerna ut för 2022?

– Det känns som att jag har landat i mitt nya jobb nu, så från januari tänker jag att vi växlar upp ett snäpp. Jag hoppas att pandemin håller sig i schakt så att vi kan fortsätta våra olika insatser för att förbättra förutsättningarna för att äga, driva och utveckla företag i Luleå med omnejd. Luleå Näringsliv ska växa med fler medlemmar från fler olika branscher. Vi siktar även på fler viktiga samarbeten både lokalt och regionalt. Vi är många som vill mycket här uppe och världens blickar är vända mot Norrbotten och norra Sverige. Nu har vi chans att skapa förändringar som kommer påverka oss för lång tid framåt.

Och på hemmaplan?

 – Privat har man ju fått vänja sig vid att inte planera så mycket och ta dagen som den kommer. Jag fortsätter nog med det även 2022.

Hur ska du fira jul?

– Jag ska fira hemma med familjen samt med mina föräldrar och min syster.

Vad önskar du dig i julklapp?

– Allt och inget. Något gott och äta, trevligt sällskap och en pandemifri värld.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa