Lindas glädjetårar av beskedet: "Finaste nomineringen"

Linda Berggren, ägare av Kärleksbutiken, har tinat Luleåbornas hjärtan sedan 2006. Nu står hon som en av de nominerade i kategorin "Folkets företagare".

1 oktober 2019 13:52

Glädjetårarna var ett faktum när Linda Berggren, 42, mottog nomineringen i kategorin "Folkets företagare". Priset kommer att delas ut på Luleå Business Awards Gala night och Linda är en av sex nominerade.

– Det känns fantastiskt. Jag är jätteglad och rörd.

Berätta om ditt företag.

– Min vision genom alla år har varit att förändra synen på sex och kärlek, att hjälpa till och hela människor. Det är det som jag fortfarande jobbar starkt med. Och så vill jag sprida mer kärlek i världen för det behöver vi i dag.

Vad är roligaste med ditt jobb?

– Det är att få träffa människor, att få jobba med känslor och jobba med kärlek. Det är det bästa man kan göra.

Vad har du för drivkraft?

– Kärlek. Jag brinner för att hjälpa människor i olika former. Det är fortfarande den starkaste drivkraften sedan jag startade. Det har inte förändrats.

Vad betyder den här nomineringen för dig?

– Det är en otrolig ära att bli nominerad just i den här kategorin. Det är nog den finaste nominering som jag kunde ha fått, det tycker jag. Det känns som att man lyfts fram för något bra som man gör Det känns jättestort för mig. Annars kämpar man på på sitt håll. Jag blev jätteöverraskad, säger Linda Berggren.

Vem är din förebild inom företagandet?

– Det är så många. Förebilder för mig är de som går sin egen väg, oavsett vad andra tycker. Det har varit mitt driv också. Det var inte så många som trodde på mig när jag startade företaget. Jag beundrar verkligen människor som törs gå sin egen väg och att följa hjärtat helt enkelt. Det finns många företagare och personer som jobbar från hjärtat. Och det som kommer från hjärtat – det går till hjärtat.

Motiveringen lyder

"Hennes butik har värmt frusna Luleåbor sedan 2006 och på ett upplysande sätt avdramatiserar och uppmuntrar hon till erotik och lust. En kärleksfull mötesplats som står stadigt på Kungsgatan trots konkurrens av näthandel".

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Jessica Tervaniemi