Ny ägare för Treehotel: "Ska förvalta med omsorg"

Den nya ägaren är Jonas Olsson, med Meditron Holding ab. "Treehotel har varit en viktig satsning för orten Harads, men också för regionen i stort. Denna djärva satsning sätter Norrland på världskartan. Jag kommer ta vara på Treehotel och förvalta och utveckla verksamheten med omsorg", säger han.

Harads 1 juli 2022 16:52

Meditron Holding ab tar över Treehotel med nuvarande personal och kommer driva hotellverksamheten vidare. 

– Jag har ett stort intresse för både hotell och vacker arkitektur och Treehotel är helt unikt i sitt slag. Det arkitektoniska inslagen i kombination av den varsamma hänsynen till naturen gör upplevelsen oslagbar. Det småskaliga blir det stora här, säger Jonas Olsson och fortsätter:

– Treehotel har varit en viktig satsning för orten Harads men också för regionen i stort. Denna djärva satsning sätter Norrland på världskartan. Jag kommer ta vara på Treehotel och förvalta och utveckla verksamheten med omsorg.

Så här säger Kent och Britta Lindvall om försäljningen:

– Vi är oerhört glada och känner oss trygga med att köparen Jonas Olsson tar över Treehotel. Vi ser att Jonas har de rätta förutsättningarna och värderingarna och vi tror att han kommer att fortsätta utveckla verksamheten mot det koncept Treehotel bygger på. Detta blir en stor tillgång för Bodens kommun och Harads.

Tillträdet sker den 1 september 2022.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa