Jernbro köper samtliga aktier i GISAB

Jernbro industrial services ab har kommit överens med Axel Johnson international ab om att förvärva samtliga aktier i GISAB (Gällivare industriservice ab).

Gällivare 12 januari 2022 15:45

Tillträde sker preliminärt under februari, givet ett godkännande från Konkurrensverket, skriver de i ett pressmeddelande.

– Förvärvet, som är ett led i vår tillväxtstrategi, innebär en ömsesidig förstärkning av lokal närvaro, kapacitet och tjänsteutbud för industrikunder i Norrbotten, särskilt för kunder inom stål- och gruvindustri. Vi ser goda möjligheter att i större omfattning och mera aktivt bidra till den pågående och planerade industriella expansionen i regionen. Verksamheter och kompetenser i GISAB och Jernbro kompletterar varandra på ett bra sätt och tillsammans blir vi starkare och kan utveckla verksamhet och erbjudande vidare i samråd med kunderna lokalt, säger Mikael Jansson, vd för Jernbro industrial services ab.

– GISAB har ägts av Axel Johnson International sedan 2014 och har under den eran fått möjlighet att bygga och utveckla bolaget till att bli en stark spelare i norra Sverige. Med Jernbro och de partnerskap som GISAB byggt genom åren, kommer vi att kunna erbjuda befintliga och nya kunder en stark och bred palett av hög kompetens, kunnande och erfarenhet inom industriellt underhåll och projekt, säger Boris Lindberg, vd för GISAB.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa