"Vi ser en stark tillväxt i norra Sverige"

Northcom förvärvar företaget Geracom, Gellivare Radio Communication ab. Under fredagen blir de officiellt en del av Swedish Northcom ab.

Gällivare 4 juli 2022 09:00

Företaget Geracom, som grundades 1996 och har fyra anställda, har kunder inom framför allt gruvdrift och svensk basindustri. I och med uppköpet av Northcom Geracom behåller de sitt juridiska namn men blir helt och hållet ett Northcom-ägt företag. Lars-Magnus Gustafsson, CEO för Swedish Northcom, axlar initialt CEO-rollen också för Geracom. Tidigare ägare, Mats Johansson, kvarstår som platschef och kontaktperson till existerande och nya kunder.

– Vi ser en stark tillväxt i norra Sverige med alla de industriella investeringar som görs. Vi vill vara med och hjälpa dessa kunder med kritisk kommunikation, med hela vår erbjudandeportfölj, och vi vill ha en direktrelation med dessa kunder. Tillsammans med Geracoms lokala och långa närvaro och vår totala kompetens och portfölj så kommer vi kunna vara en bättre och starkare partner till kunderna i norr. Vi kommer att leverera mer värdeadderande tjänster till dessa kunder och kunna ha en egen direktbearbetning av dem”, säger Lars-Magnus Gustafsson, CEO.

Northcom finns i Danmark, Sverige, Norge och Finland.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa