"Att starta eget är något jag velat göra en längre tid"

Han är en ny företagare inom träning och hälsa i Gällivare. "Att starta eget är något jag velat göra en längre tid", säger Jonas Eriksson, ägare av EJN Invest.

Gällivare 3 januari 2022 16:00

Han har tidigare arbetat inom gruvindustrin, men har också provat på jobb inom hotell och restaurang. Vid jul startade Jonas Eriksson företaget EJN Invest med syfte att arbeta med personlig träning och kostrådgivning, både på plats och online, samt reklamsamarbeten på sociala medier.

– Det kommer att vara personlig träning anpassad efter kundens målsättning, säger han.

Han berättar att han har ett stort intresse för träning och hälsa sedan många år tillbaka.

– Det i kombination med att jag tycker om att lära ut och se andra utvecklas gjorde att det föll sig ganska naturligt att utbilda mig till PT (personlig tränare). Att starta eget är något jag också velat göra en längre tid, så det kändes som att det var dags helt enkelt, säger han och fortsätter:

– Jag ser fram emot att få träffa kunder, höra om deras mål och sätta upp en gemensam plan och se dom utvecklas. Fokus kommer att ligga på kvalité och därför börja med en liten kundkrets och noga känna efter innan man tar sig an fler. Fokus ska alltid ligga på klienten.

Han ser ett relativt stort intresse för marknaden träning och hälsa i Gällivare.

– Ser vi till branschperspektiv så växer den kraftigt. Gym och friskvårdsbranschen hade 2015 rörelseintäkter på 4 456 421 tkr och 2019 rörelseintäkter 7 223 902 tkr och det ser ut att fortsätta växa, säger Jonas Eriksson.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa