Skidprofil är utsedd till Årets Företagare

När Årets Företagare utsågs gick ett sus genom Western Farm. Niklas Wall Kassberg, från Skifix, mottog utmärkelsen till publikens jubel. Han kommer automatiskt gå vidare till regionsfinalen.

Boden 23 april 2022 23:20

Årets Företagare utses av organisationen Företagarna, på lokal och regional nivå. Utmärkelsen ges till en företagare som visat prov på att vara extra kreativ och företagsam, och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare. Arbetet bakom utmärkelsen Årets Företagare är ett samarbete mellan organisationen Företagarna och landets kommuner. 

Niklas Wall Kassberg, från Skifix, mottog utmärkelsen Årets Företagare under kvällen.

Hur känns det?

– Det är helt underbart, säger Niklas Wall Kassberg och fortsätter:

– Det är många års slit. Jag har jobbat 22 år i samma företag. Sedan ville jag bygga ett nytt varumärke. Nu är vi bäst i Norrbotten.

Vad betyder priset för dig?

– Det är en otrolig bekräftelse på att min vision är uppskattad av många människor, att många tycker om det jag gör.

Han blir automatiskt nominerad till regionsfinalen, där vinnaren går till den nationella finalen som har prisutdelning i Stockholm under oktober månad.

Motivering: "Skifix grundades 1968 och drivs i dag av Niklas. Företaget erbjuder uthyrning, försäljning och fullservice av skidor med tillbehör. Niklas har utvecklat Skifix och han har ett stort engagemang inom den alpina sporten i Storklinten och är mån om sina kunder och sin personal. Med hög servicegrad och kunnande är Skifix en bra ambassadör för företagandet i Boden."

Årets Företagare

Prissponsor är Företagarna och Bodens kommun. Juryordförande är Staffan Lind, från Företagarna Boden. Prisutdelare är Staffan Lind och Claes Nordmark, kommunalråd (S) i Bodens Kommun.

Resterande nominerade: Klas Rendahl och Per Hansson, från MBT Nord, och Hanna Olofsson, Travtränare Hanna Olofsson.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa