Rikard Mattson: "Återhämtning är vad som behövs nu"

Rikard Mattsson, från Företagarna Boden, är sist ut i Norrbottens affärers miniserie. Han ser fram emot ledigheten i sommar. "Återhämtning är vad som behövs nu, så jag ser fram emot ledighet", säger han.

Boden 14 juli 2022 09:00

Hur har våren varit?

– Våren i Boden har varit minst sagt hektisk. En stor del kulminerade i Mark- och Miljödomstolens förhandling på Boden Business Park i juni. Nu väntar vi på beslutet den 1 juli och byggstart i höst för H2 Green Steel, säger Rikard Mattsson, verksamhetsledare för Företagarna Boden, och fortsätter:

– Post-covid har Företagarna satt igång med massor av aktiviteter som vi avrundade med att fira resultatet i Svenskt Näringslivs undersökning om företagsklimatet nu innan semestern.

Vad ska du göra i sommar?

– Återhämtning är vad som behövs nu, så jag ser fram emot ledighet. Förutom en sen augustiresa till Slovakien, Tjeckien och Österrike väntar mest lokala utflykter. Nya Svantes Bistro & Café i Harads är ett givet resmål när man turistar i Boden i sommar.

Hur ser planerna ut för hösten?

– Det känns som att livet i Boden står inför en stor förändring. Jag hoppas på massor av mingel med befintliga (och nya) företag och nya affärsmöjligheter. Privat ser jag fram emot fler resor och få upptäcka nya platser, säger Rikard Mattson.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 
Sommarserien

Camilla Sehlin: "Jag ser fram emot fotbollscuper, skärgårdsliv och massor av bad"

Camilla Sehlin: "Jag ser fram emot fotbollscuper, skärgårdsliv och massor av bad"

Roger Hansson: "I sommar går verksamheten på lägre varv"

Roger Hansson: "I sommar går verksamheten på lägre varv"
Ämnen du kan följa