Nöjesparken växer – satsar på nytt hotell

Western Farm i Boden investerar och utökar med Wild West Hotel med 68 rum. "Det känns jätteroligt", säger Joel Stenvall, delägare av Western Farm.

Boden 22 september 2022 08:24

Western Farm har aldrig tidigare haft så mycket förfrågningar och bokningar som under våren när samhället öppnade upp efter restriktionerna under pandemin. Intresset för aktiviteter till vintern och nästa år verkar också slå rekord. Det skriver Western Farm i ett pressmeddelande där ägargruppen också avslöjar att de storsatsar på nytt hotell.

– Vi vill göra allt vi kan för att attrahera större grupper och även erbjuda entreprenörsboende inför kommande etableringar, säger Robin Sahlen, delägare av Western Farm.

– Jag började på Western Farm för sju år sedan med ett projekt, det var att bygga Western Farms stugby, Western Farm Village. Då sa vi att år 2020 ska vi ha 200 bäddar, men det blev förseningar på grund av covid-19. Men snart är vi där och de kommer bli succè, berättar Joel Stenvall, delägare av Western Farm.Under sommaren har delägarna arbetat fram en plan och fått bygglov. Modulerna har ramlat in de senaste veckorna och tekniskt samråd med kommunen hölls den 20 september. Det är 68 rum som ska byggas – på 68 dagar.

– Det känns jätteroligt. Det kommer gå bra. De kommer stå färdiga till julborden med start den 25 november, säger Joel Stenvall.

– Vi är riktigt taggade på satsningen med fler boenden. Det senaste året har varit otroligt lyckat och jag vet att kunderna ser fram emot att fortsätta besöka oss. Det känns fantastiskt att vi nu kan erbjuda boende åt ännu fler besökare, säger Robin Sahlén.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa