"Vi behöver mer plats att vara på"

Kroppsbalans breddar verksamheten med yogaträning och öppnar ett nytt massage- och friskvårdscenter i Boden. "Det känns roligt att få komma in i stan med en energi", säger Anneli Selberg.

Boden 22 november 2021 10:28

Den 1 mars nästa år öppnar Kroppsbalans upp i Boden på Kungsgatan med utsikt över vattnet. Flera av företagets terapeuter bor redan i Boden och Bodensarna som hittills behövt åka till Luleå för att ta del av deras behandlingsutbud får nu en kortare resa.

– Vi är så fullbokade i våra lokaler här och har ett sådant tryck att vi behöver mer plats att vara på. Istället för ett till Kroppsbalans i Luleå så satsar vi Boden. Det blir hållbart för personalen som bor där och vi möter upp kunderna på flera ställen, säger Anneli Selberg som äger och driver Kroppsbalans.

Med satsningen breddar de även verksamheten.

– Vi har haft en längtan efter att ha en sal där vi kan ha yogaträning, meditation och kurser och den möjligheten dök upp nu med lokalen i Boden. Med den kan vi växla ut mer av oss själva och den kompetens som finns. Träningen har inte fått den plats den förtjänat för att vi inte har haft utrymme här i Luleå. Nu får vi det och det är jättekul., säger Anneli Selberg som är född i Boden och uppvuxen i Harads.

Trots att det återstår flera månader innan de öppnar har det kommit förfrågningar från kunder som vill boka plats på yogan. På schemat kommer allt från yoga med frukost och senioryoga finnas med. 

– Nu är det mycket som händer i Boden och det känns roligt att få komma in i stan med en energi och att vi är flera som är med och bidrar till att skapa en levande stad, säger Anneli och fortsätter:

– Kroppsbalans Boden blir inte en kopia av Luleå, utan en förlängning och utveckling av det vi har här. Vi kör vidare på konceptet med inspiration från vår arktiska natur. Man kommer att känna igen sig i konceptet, inredningsstil, behandlingar, men det är ändå någonting nytt.

Vad innebär det?

– Här i Luleå har vi de fyra årstiderna i inredningen, i Boden blir det ytterligare tre årstider i rummen – vårvinter, höstsommar och midvinter. Det hänger ihop men blir någonting nytt. 

Vissa av terapeuterna i Luleå kommer att jobba på båda ställena och vissa av dem som bor i Boden kommer bara att jobba där. Under det senaste året har personalstyrkan växt och med Bodensatsningen kan det bli ännu fler.

– Vi vill också vara i Boden för att vara en arbetsgivare för nya Bodensare som är duktiga terapeuter, säger Anneli Selberg.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa