Familjen har sålt sin restaurang efter 28 år

Familjen Lo har sålt Ming palace efter nästan 28 år. "Vi är väldigt tacksamma för alla kunder som har varit och ätit och stöttat oss. Vi kommer aldrig glömma dem och jag hoppas att de aldrig glömmer oss", säger Shia Yen Wikstén.

Boden 7 januari 2022 17:00

Restaurang Ming palace i Boden, som drivits av familjen Lo, har bytt ägare.

– Det har varit på tal lite till och från. Det har vuxit fram med tiden. Mina föräldrar är i den åldern att de vill gå i pension och vi barn ska hitta på någonting annat, säger delägaren Shia Yen Wikstén som är dotter i familjen.

Familjen, med dottern Shia Yen Wikstén och hennes två syskon, har drivit restaurangen i många år.

– Jag var sex år när mina föräldrar tog över den. Det har varit mitt andra hem, säger hon och berättar att hon har blandade känslor av att sälja den.

– Man är ledsen, men det är rätt beslut och det är taget tillsammans. Vi är väldigt tacksamma för alla kunder som har varit och ätit och stöttat oss. Vi kommer aldrig glömma dem och jag hoppas att de aldrig glömmer oss. Det har varit en fantastisk resa de här åren. Vi barn vill också tacka våra föräldrar som följde sin dröm, säger hon.

 

Ming palace är i grunden en Kinarestaurang och har breddat menyn under åren. De nya ägarna har erfarenhet inom restaurangbranschen, berättar hon.

– De äger fem Kinarestauranger runt om i Norrbotten. Det kändes viktigt att hitta någon med erfarenhet och kunskap som kan driva restaurangen vidare, säger Shia Yen Wikstén.

De nya ägarna tog över restaurangen förra veckan och har behållit namnet Ming palace.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa