Familjeföretag utsett till Årets Tillväxtföretag

Två olika kompetenser och nytänkande kan vara nyckeln till en imponerande tillväxt. Årets Tillväxtföretag är familjeföretaget Multicon. Ida-Linn och Jonas Näzelius tog emot utmärkelsen på Western Farm under lördagskvällen.

Boden 23 april 2022 23:37

Årets Tillväxtföretag tilldelas ett företag som vuxit över tid och drivs av en entreprenör som visar mod och framåtanda. Vinnaren ska bland annat ha sitt fasta driftställe inom Bodens kommun, vid nomineringstillfället sysselsätta motsvarande tio anställda alternativt helårskontrakterade, omsätta minst fem miljoner svenska kronor och ska ha avlämnat minst tre offentliggjorda årsredovisningar. Allt det och lite till har Multcon, med Ida-Linn och Jonas Näzelius uppfyllt.

De tog emot priset på scenen på Western Farm.

Hur känns det?

– Det känns riktigt roligt. Vi skulle vilja tacka samarbetsparters och anställda i bolaget, säger Ida-Linn Näzelius och fortsätter:

– Det är hårt arbete för många människor. Vi har haft stark tillväxt i många år.

Vad betyder priset för er?

– Det är ett tecken på att vi har gjort någonting bra och är någonting bra på spåren. Harads levererar igen! säger Ida-Linn Näzelius.

– Det är extra roligt eftersom vi var nominerade till Årets Tillväxtföretag förra gången galan ägde rum. Vi har också varit Årets Landsbygdsföretagare för några år sedan, säger Jonas Näzelius.

Motivering: "I familjeföretaget Multcon har två entreprenörer med olika kompetenser och genom nytänkande skapat ett företag med en imponerande tillväxt. Förutom service och entreprenad inom elektriska installationer, larm, fiber och teknisk konstruktion jobbar företaget också med utveckling och forskning i samverkan med både lokala företag och universitet i Sverige och utomlands."

Årets Tillväxtpris

Prissponsor är Handelsbanken och juryordförande och prisutdelare är Jenny Olsson.

Resterande nominerade: Parkkompaniet med Lars Karlsson, Isak Rapp och Torbjörn Egmalm och AJ Nord med Andre Virding och Johan Lundström.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa
Bodens näringslivsgala 2022

Här är alla vinnare på näringslivsgalan i Boden

Här är alla vinnare på näringslivsgalan i Boden

Entreprenör utsedd till Årets Landsbygdsföretagare

Entreprenör utsedd till Årets Landsbygdsföretagare

Skidprofil är utsedd till Årets Företagare

Skidprofil är utsedd till Årets Företagare

Nytt hederspris tilldelas en förebild inom travsporten

Nytt hederspris tilldelas en förebild inom travsporten

Årets Nyföretagare sätter människan i fokus

Årets Nyföretagare sätter människan i fokus
Visa fler