Nordelektro utökar med hissar och hisservice

Elfirman Nordelektro, som bland annat har kontor i Arvidsjaur, utökar verksamheten och lägger till hissar som en del av företagets tjänsteutbud. "Satsningen på hissar är ett naturligt steg för oss att ta", säger Mattias Broman, grundare till Nordelektro.

Arvidsjaur 8 december 2021 17:00

I samband med den utökade verksamheten förgrenas också bolaget till ett nytt varumärke i Nordelektro hiss och svarar för installation, service och underhåll av alla typer av hissar i Umeå, Skellefteå, Malå och Arvidsjaur.

– Satsningen på hissar är ett naturligt steg för oss att ta, säger Mattias Broman, grundare till Nordelektro, och fortsätter:

– Vi är en stor aktör med lång erfarenhet av installationer, underhåll och service inom alla möjliga typer av uppdrag och att utöka tjänsteutbudet med hiss ligger oss nära till hands både sett till våra uppdrag och våra kompetenser.

Precis som för Nordelektros övriga tjänsteutbud riktar sig satsningen på hissar både till privata kunder och företagskunder.

– Det finns så många olika typer av hiss- och lyftanordningar och nästan lika många användningsområden. En hiss i ett hyreshus eller vid ett bygge har helt andra förutsättningar än en trapplift eller en rullstolslift vid exempelvis en entré. Den tekniska kompetens som vi nu förfogar över gör att vi kan ta oss an i stort sett alla typer av hissarbeten.

Rollen som ansvarig för tjänsteområdet tillfaller Andreas Lundmark som tillträder i januari 2022. Han kommer senast från Nelab där han varit platschef i Skellefteå och tar nu steget över till Nordelektro hiss.

Nordelektro uppmärksammade nyligen att de nått upp i över 100 anställda inom bolaget, fördelat på de fyra verksamhetsorterna Umeå, Skellefteå, Malå och Arvidsjaur. Den nya satsningen på hissar och hisservice väntas utöka personalstyrkan ytterligare och målbilden är att fortsätta växa till att bli Norrlands största privatägda elfirma.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa