Norrbottens Affärer lanserar ny sajt och app

Vill du hänga med i näringslivet i Norrbotten? Nu kan du ta del av de senaste affärsnyheterna på ett helt nytt sätt, genom Norrbottens Affärers nya sajt och app. "Ett klart lyft för Norrbottens Affärer", säger Elin Emborg, tf. redaktör.

Norrbotten 19 maj 2020 13:45

Tidigare i vår kom årets första nummer av tidningen Norrbottens Affärer ut, med en helt ny layout och logga. Nu får även Norrbottensaffärer.se ett nytt utseende och flera nya funktioner som förenklar för läsaren.

– En nyhet är att vi lanserar en app, något som Norrbottens Affärer inte har haft tidigare. Genom appen kan användaren ta del av näringslivsnyheter på ett smidigt sätt direkt i mobilen eller läsplattan, säger Elin Emborg, tf. redaktör Norrbottens Affärer.

Lanseringen av de nya plattformarna innebär att Norrbottens Affärer från och med tisdag bygger på samma moderna teknik som övriga sajter inom Norr Media. Den blir både snabbare och mer effektiv, med ett större fokus på användaren. Webbredaktörerna ger varje artikel ett nyhetsvärde, som tillsammans med en algoritm över vad läsarna tycker är intressant prioriterar nyheterna på sajten. 

Sajten kan också bli mer personligt anpassad för läsaren genom den nya tjänsten ”mina nyheter”, där den som prenumererar på NSD, Norrbottens-Kuriren eller Piteå-Tidningen kan logga in med sitt abonnemang.

– Nu kan användaren skapa sitt eget nyhetsflöde där man följer utvalda ämnestaggar. Perfekt för den som inte vill missa nyheter kring specifika ämnen man är intresserad av, säger Elin Emborg.

Den nya tekniken ger dessutom bättre förutsättningar för fortsatt utveckling av sajten efter framtida behov.

– Detta är ett klart lyft för Norrbottens Affärer och det känns väldigt kul att få visa upp den nya stilrena sajten och smarta appen för våra läsare. Jag hoppas att de kommer att uppskattas. Jag vill samtidigt passa på att uppmuntra till feedback, hör gärna av er med tips och synpunkter till redaktion@norrbottensaffarer.se, säger Elin Emborg.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Elin Parmhed

Ämnen du kan följa
Läs mer
Norrbotten

Transportsektorn nästa bransch att drabbas av varselvåg

Luleå

Här ska Luleås nya padelhall ligga

Näringsliv

Christina Skoog i öppenhjärtig intervju

Ekonomi, näringsliv & finans

Nu avgörs miljardstriden om vegetariskt

Ekonomi, näringsliv & finans

Nu ökar resorna med tåg och tunnelbana igen

Visa fler