Gunnar Tåhlin: "Hållbarhetsfrågan är central"

I veckans avsnitt gästas podden Snacka om affärer av Gunnar Tåhlin, vd Galären. Just nu är Galären mitt uppe i en flytt, då de efter 21 år på Lulsundsgatan byter adress till Västra Varvsgatan.

Luleå 18 juni 2020 07:00

Gunnar Tåhlins första jobb var att torka vindrutor på en bensinmack i centrala Luleå. Efter det befann han sig inom en rad olika branscher och jobbade mycket på stadspuben, där en ny vändning kom. 

– Curt Bergfors köpte Luleå stadshotell, just då var jag på väg att göra någonting annat. Men jag pratade med Curt och frågade om han hade någon annan idé. Då fick jag lite olika uppdrag och efter några månader blev jag chef för hela hotellet. Att jobba som ledare var nytt, det var både utmanande, roligt och utvecklande, säger Gunnar Tåhlin.  

1988 klev Gunnar Tåhlin in i Galären då han blev kontorschef i Luleå och startade med kontoret i sin bil. I podden får vi höra honom berätta mer om hur magkänslan styr och var engagemanget kring hållbarhet och mångfald kommer ifrån. Och visste du att Gunnar dessutom har en SM-medalj hemma i lådorna? 

Här kan du lyssna på det senaste avsnittet av Snacka om affärer: https://open.spotify.com/episode/2vy5zvp3A5IyBlWQSP8yTt?si=yTNa8GmFS5aMq2KeMPO1xA

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ann-Sofie Lund

Ämnen du kan följa
Snacka om affärer
Näringsliv

Christina Skoog i öppenhjärtig intervju

Läs mer!
Luleå

Luleåföretagets succé – har nyanställt trots pandemin

Luleå

Sju av tio livsmedelsproducenter har lägre försäljning

Nyetableringar

Nytt konsultföretag startar i Luleå

Luleå

Premiär för juice- och gelatobar i Luleå

Luleå

Då återupptas chartertrafiken från Luleå

Visa fler