Mötesplatsen för arbetsgivare och arbetssökande

För den som söker sig vidare i karriären finns en uppsjö av digitala tjänster att ta till sin hjälp. JobbPlus är en av landets effektivaste jobbsajter.

19 december 2019 09:04

Tjänsten är framtagen och utvecklad av mediekoncernen NTM. JobbPlus är ett samarbete med Lokusjobb, som är en jobbportal med över 60 lokala nyhetssajter med en spridning på 4 miljoner användare från Ystad till Haparanda.

Linda Nyström och Ingela Torgerstad på Norr Medias försäljningsavdelning hjälper företag som har behov av att rekrytera, både lokalt och regionalt.

– Jobbplus är en mötesplats för arbetssökare och arbetsgivare. Tillsammans med JobbPlus bygger vi framtidens digitala mötesplats för arbetsgivare och de som vill ta nästa steg i sin karriär, detta gör vi genom att kombinera vår spetskompetens, expertis och vårt publiceringsnätverk, säger Linda Nyström.

Styrkan med JobbPlus är att Norr Media har alla mediekanaler att nå marknaden för ett företag som söker kompentens. Allt från sociala medier till klassiska tidningsannonser.

– Att bygga arbetsgivarvarumärke, så kallad employer branding, är idag en viktig del i den långsiktiga rekryteringsprocessen, både för framtida och nuvarande medarbetare. Man kan behöva nå både brett och målgruppsinriktat, och vi på Norr Media kan hjälpa arbetsgivaren med det, säger Linda Nyström.

Det är enkelt för den som söker jobb att hantera sina ansökningar på JobbPlus.

– Vårt verktyg hjälper dig att göra ett snyggt och proffsigt CV utan kostnad när du registrerar dig på sajten. Ditt CV läggs upp i vår databas, där företag och rekryterare kan hitta dig. Genom JobbPlus får du även tips på vad som är bra att tänka på när du söker jobb, säger Ingela Torgerstad.

Databasen växer varje dag med kompetenser från olika branscher i sex regioner.

– Det här är ett enkelt sätt att söka jobb passivt, eftersom flera arbetsgivare och rekryteringsföretag i Sverige regelbundet gör matchningar för att hitta rätt kompetens, säger Ingela Torgerstad.

Annons

Detta är en annons från JobbPlus, den är inte skriven av journalisterna på NSD:s och Kurirens redaktion.

Vill du veta mer? Besök www.jobbplus.se

Letar ditt företag efter ny kompetens? Ring Linda Nyström 070-522 80 97 eller Ingela Torgerstad 0920-26 27 77, Norr Media.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!