Nytt burgarkoncept i Shopping

Lagom till våren öppnar Bastard Burgers en ny restaurang med en twist i Shopping galleria i Luleå. "Vi är säkra på att Luleå är den bästa platsen att lansera på", säger företagets vd Simon Wanler.

5 december 2019 07:29

– Luleåborna känner nog mest till vårt ursprungliga koncept i och med vår nuvarande restaurang i Luleå. Den nya restaurangen i Shopping blir mer i stil med våra flaggskepp i till exempel Umeå, Malmö och Stockholm med uppdaterad inredning och en helt annan typ av ytor, med bland annat loungesoffor. Här kommer det vara längre sittningar och senare kvällar. Att smälla upp en Bastard concept store i restaurangen är något vi funderat på länge, då var har en enorm efterfrågan på vår merchandise och vi är säkra på att Luleå är den bästa platsen att lansera på, säger Simon Wanler, medgrundare och vd, Bastard Burgers.

Premiären för Bastard concept store planeras till maj 2020, och innebär att restaurangen också får en popup-yta med företagets merchandise till försäljning. Fastighetsägaren Diös har påbörjat omvandlingen av lokalen.

– Det är jättekul att vi nu kan presentera en ny spännande etablering i Shopping Galleria. Vi är övertygade om att det kommer att bli en ny mötesplats som bidrar till att fler människor rör sig i centrum. Bastard concept store synkar väl med de trender som finns om upplevelsebaserade restaurangbesök och det ska bli spännande att se konceptet live. Vi önskar gänget på Bastard varmt lycka till, säger Åsa Johansson, förvaltare, Diös.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Elin Parmhed