Imorgon annordnar NyföretagarCentrum Nord en minimässa med fokus på blivande och nya företagare. Under den lilla mässan får besökare träffa företag och organisationer som kan hjälpa till i samband med en företagsstart.

– Vi samlar en rad samarbetspartners som man som ny företagare kan behöva komma i kontakt med. När man står inför en företagsstart har man mycket frågor. Det kan handla om att riva av vanliga frågor om allt från finanisering till digtal marknadsföring, säger Camilla Sehlin, verksamhetsledare på NyföretagarCentrum Nord.

Det är tredje gången som NyföretagarCentrum Nord annordnar denna mässa. I år är det ett tjugo tal sammarbetspartners som ska fungera som rådgivare till nya företagare men även andra personer som vill komma dit och ställa frågor.

– Det brukar vara väldigt uppskattat, det är väldigt tidseffektivt. Det tar bara två timmar att ställa de frågor man har för att kunna gå vidare med sitt företag.

Hur ser planerna ut framöver?

– Om vi märker av att efterfrågan är jättestor så skulle vi kunna köra oftare. Vi märker av att hösten är en bra tid att ha den här typen av rådgivningar. Många är tillbaka från semestern och vill komma igång ordentligt.