Bakom företaget Nodo finns Mikael Giallousis, Alexander Wettainen och Emin Zeynalov. Trion driver redan en restaurang i Piteå med samma namn. Namnet på Restaurangen i Boden blir samma som i Piteå. Mycket av företagets ideér om mat och dryck kommer också att följa med till Boden. Till skillnad från restaurangen i Piteå kommer Boden även ha sporten som en stor del av underhållning.

– Nattklubb, temakväll och artister är även något vi kommer att lägga focus på. Under april och delar av maj så kommer vi göra åtgärder i lokalen för att anpassa till vårt koncept, säger ägarna.

För närvarande är att Nodo målet att öppna restaurangen innan juni månad.

Artikelbild

| Fastighetsägaren Dennis Wikstén är nöjd över lösningen med Allstar.

– Sedan ser vi framermot en fantastisk sommar i Boden, säger Mikael Giallouasis.

Sedan lokalen blev ledig i januari efter Allstar Bodens konkurs så har Wikstén letat en ny hyresgäst.

–Vi har varit ute efter ett företag som velat fortsätta driva restaurang i lokalen för det är vad den är ämnad för. Nodo driver sedan tidigare restaurang i Piteå och ser Boden som ett nästa steg i sin utveckling vilket känns riktigt kul, säger Dennis Wikstén, fastighetsägare.

Enligt honom så handlar det om ett långsiktigt hyreskontrakt med piteåkrögarna.

– Jag kan säga att det är längre än tre år i detta fall.

Enligt Wikstén så behövs det fler restauranger i Boden med tanke på sista tidens avveckling av arenarestaurangen och Far Easr.

– Det behövs ett levande centrum med bra utbud även lunchrestauranger. Folk i sta´n går gärna ut och äter Jag är övertygad om att här kommer att gå jättebra.