Tobias Öström kommer senast från Vizeum i Stockholm där han arbetat som head of strategi under elva år med ansvar över bland annat målgruppsanalyser, mediestrategier och planering för företag som BMW, Vingresor, Playstation och Kungsörnen. Yours beskriver rekryteringen av Tobias Öström som en kompetenshöjning som ska hjälpa byrån att vara i framkant.

– Som konsult idag måste man förstå alla aspekter av digitaliseringen och hur det i sin tur påverkar möjligheterna att nå både fram och in med kommunikation. Kommunikationsutmaningarna blir allt mer komplexa och byråer behöver kunna erbjuda både större bredd och djup av tjänster för att hänga med i framtiden, säger han och fortsätter:

– Yours tydliga värderingar och starka kultur stämmer väldigt bra överens med mig som människa. De är ett gäng drivna människor med kreativa idéer och stora hjärtan som vill göra väldigt bra kommunikation, så för mig kändes det självklart att ansluta när jag fick möjligheten.

Tobias Öström tar nu rollen som ny delägare och vice vd. Karin Klockare, vd på Yours, ser positivt på hans tidigare kompetens och hur han kan ta hjälp av den i utvecklingen framåt.

– I en komplex medievärld där det ständigt sker förändringar är det viktigt att vi hela tiden siktar framåt och rustar oss för en framtid där vi kan fortsätta skapa nya innovativa idéer. Att välkomna Tobias in i Yours-familjen betyder väldigt mycket för oss. Han besitter en kompetens som inte finns här uppe i norr. Nu kan vi erbjuda ännu skarpare och effektivare kommunikation för våra kunder, säger Karin Klockare, VD på Yours kommunikationsbyrå.