Meramedia prisas av kommunen

Meramedia får företagarstipendium av Luleå kommun.

12 mars 2019 08:07

Under gårdagen beslutade kommunstyrelsen i Luleå att kommunikationsbyrån Meramedia får årets företagsstipendium. Företagarstipendiet har delats ut sedan 1983 och stipendiesumman är på 15 000 kronor.

– Vi är glada och tacksamma för att bli uppmärksammade för vårt arbete, säger Johanna Grimståhl och Therése Brun från Meramedia.

Meramedia startades 1998 och har i dag 24 anställda. Meramedia levererar marknadsföring och IT-lösningar och ägs av Johanna Grimståhl (vd), Therése Brun, Victor Åström och Thomas Andersson. Prisutdelningen sker samband med Luleå Business Evening den 21 maj.

Motiveringen till stipendiumet lyder:

Meramedia är ett av Luleås tillväxtföretag. Företaget är en kommunikationsbyrå som har som ledstjärna att göra skillnad - för en plats eller för ett företag. Företagets kunder finns såväl lokalt, regionalt som nationellt. Meramedia har haft betydelse för både luleåbornas upplevelse av sin stad och bilden av Luleå ute i landet. Meramedia hjälper kunder att synas, stakar ut digitala vägar och skapar möten mellan människor. Meramedia - en bukett av kompetens.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Emma Isberg