Luleås klädguru till Bastard burgers

Skaparen av varumärket Happy people, Thomas Niemi, rekryteras som head of lifestyle development till hamburgerkedjan Bastard burgers. "En roll helt skräddarsydd för Thomas", säger vd:n Simon Wanler.

5 juni 2019 13:46

Luleåsonen Thomas Niemi är den senaste personen att rekryteras till Bastad burgers. Hans uppdrag blir att vårda och vidareutveckla lifestyle-delen hos kedjan med fokus på samarbeten, musik, kläder och produkter.

– Den här är en roll som är helt skräddarsydd för Thomas och hans unika kompetens. Sedan slutet av 90-talet har han med grym fingertoppskänsla jobbat med kläder och musik bland annat med sitt egna varumärke Happy people, som också har sina rötter i Luleå. Thomas har varit med oss sedan dag ett och har alltid varit en stor del av Bastard burgers. Han personifierar kultur- och livsstilsdelen hos oss och vi är jäkligt glada att han nu joinar oss på riktigt. Jag är övertygad att han kommer att tillföra enormt mycket, säger Simon.

Och nu är det alltså dags för Thomas Niemi att gå in i nästa kapitel av sitt liv.

– Att jobba med Bastard är i sig inget nytt då jag jobbat som konsult redan från start och har med egna ögon sett hur företagets mål och visioner uppnåtts gång på gång. Sättet som de jobbar på; orädda, fokuserade och med ett norrländskt hjärta, gör att jag som head of lifestyle development kommer att få möjlighet att lyfta och bredda varumärket ännu mer. Vi har massa roliga och spännande grejer på gång som jag ska sätta tänderna i nu på en gång, säger Thomas Niemi.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Jessica Tervaniemi