Då Ericson & Hjeltes kundkrets har ökat under de senaste åren väljer de nu att utöka teamet med nya organisationskonsulter. Cecilia Hjelte är vd på Ericson & Hjelte och berättar att hon är nöjd med de senaste rekryteringarna.

– Seniora organisationskonsulter med beteendevetenskaplig bas växer inte på träd. Här har bolaget två drivna konsulter som kan gå direkt in i uppdragen att hjälpa kunderna av att gå från insikt till förändring, säger Cecilia Hjelte.

Helena Mattsson är en av de nya rekryteringarna. Hon har tidigare bland annat arbetat med att ta fram Luleå kommuns nya ledarfilosofi.

– Jag har följt Ericson & Hjelte under många år. Min åsikt är ett det är ett seriöst företag som inte lämnar något åt slumpen. Det är en ynnest för mig att få vara en del av ett bolag med gott renommé och tillsammans med mina kollegor bidra till att fortsätta utveckla organisationer, grupper och ledare, säger hon.

Lisa Hedqvist är deras andra rekrytering. Hon har en bakgrund som bland annat HR-specialist och verksamhetsutvecklare och kommer närmast från Region Norrbotten.

– Som person är jag värderingsstyrd – jag vet vad som är viktigt för mig. Jag har hört gott om Ericson & Hjelte i olika sammanhang, och när jag fick veta mer om företagets värderingar och filosofi klaffade det med mina egna värderingar och hur jag vill arbeta. Nu ser jag fram emot att jobba med förändring på riktigt. säger hon.