Krögarparet säljer verksamheten

Krögarparet Anders och Linda Viljeros säljer anläggningen Vineyard event och konferens. "Vi hoppas att vi hittar en intressent som vill driva och utveckla rörelsen vidare", skriver de i ett pressmeddelande.

5 augusti 2019 14:02

2015 tog Anders och Linda Viljeros över Björsby handelsträdgård för att starta en unik anläggning inom event och konferens till Luleåborna. Nu, fyra år senare, väljer paret att gå vidare.

– Vi har funderat på det länge eftersom att när vi startade upp verksamheten så ville vi bygga upp och bevara handelsträdgården. Det var våra drivkrafter när vi startade upp det. Nu är det etablerat och vi känner att vi inte är några förvaltare som vill göra det resten av livet. Vi gillar att skapa grejer, säger Anders Viljeros till Norrbottens Affärer.

Nu kommer ägarna att ägna sig åt andra engagemang och hoppas att de hittar en intressent som kan driva rörelsen vidare.

– Vi har precis gått ut med det så vi har ingen köpare i nuläget. Men vi har tagit hjälp av bolagsmäklare som kommer att hjälpa oss.

Anders och Linda Viljeros startade restaurangen Villgot lokal och mat i Bryggeriets lokaler i augusti 2017. För drygt ett år sedan gick systrarna Lisa Liljedahl och Paula Fahlander, ägare av Bryggeriet, in som majoritetsägare i restaurangen.

– Vi är delägare men inte aktiva i verksamheten, säger Anders Viljeros.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Jessica Tervaniemi