Konsultföretaget får ny delägare

Konsultföretaget Ericson & Hjelte får en ny delägare. "Jag fascineras av företagets värderingar", säger hon.

10 april 2019 14:59

Pia Fredriksson går in som ny delägare i konsultföretaget Ericson & Hjelte och utöver delägarskapet går Pia Fredriksson också in som konsultchef på Ericson & Hjelte.

– Jag har genomfört uppdrag i Ericson & Hjeltes regi under många år, och fascineras av företagets värderingar och hur de använder dem både internt och i de uppdrag de utför, säger hon.

Företagets grundare och vd Cecilia Hjelte berättar om att de hela tiden arbetar för att guida kunderna till förändring.

– Vi på Ericson & Hjelte vill bidra till en bättre värld. Vårt sätt att göra det är att guida våra kunder på vägen från insikt till förändring. Vi märker att många av våra kunder delar våra värderingar, säger företagets grundare och vd, Cecilia Hjelte.

Utöver att Pia Fredriksson går in som ny delägare blir Ylva Löwenborg ny styrelseordförande i bolaget. Hon har varit regionchef för Sensus, varit en av Ericson & Hjeltes organisationskonsulter och är nu regionchef för Rädda Barnen.

– Ericson & Hjelte är ett affärsmässigt framgångsföretag med högt satta ambitioner. Det jag kan bidra med är att hålla ett långsiktigt fokus på framtiden i en vardag där organisationskonsulternas främsta fokus är att leverera enligt plan och med god kvalitet.

Nu ser Cecilia Hjelte framemot framtiden med såväl tillförsikt och förväntan.

– Utveckling ger resultat, både för våra kunder och oss. Nu tar vi kloka steg för att kunna möta den allt större efterfrågan från kunderna i regionen.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Emma Isberg