Det är Di Digital som arrangerar eventet som hyllar kvinnliga grundare, makthavare och investerare som hjälper kvinnliga techstjärnor att nå sin fulla potential. I går ägde eventet rum på Musikaliska i Stockholm med en rad entreprenörer, investerare, företagsledare och framtidens techstjärnor på plats. Lisa Lindvall var på plats för att delta i årets pitchtävling där hon tillsammans med tre andra bolag ställdes inför en jury bestående av Karin Edström, investment manager på det statliga riskkapitalbolaget Almi Invest, Marta Sjögren, partner på riskkapitalbolaget Northzone, Johan Linden, head of investment banking på investmentbanken ABG, och Anne Lidgard, tidigare chef på innovationsmyndigheten Vinnovas kontor i Silicon Valley.

Juryn valde ut två finalister; Karoline Beronius företag Adressya och Lisa Lindvalls The Fit. Därefter utsåg publiken Adressya till kvällens vinnare. De båda finalisterna kommer nu att åka till New York för att presentera sig på konferensen Executive Women's Conference den 10:e maj.

– Vilken kväll! Sjukt kul att dela scen med dessa talangfulla kvinnor, säger Lisa Lindvall.

Hon ser att 2019 kommer att bli ett händelserikt år för företaget.

– Vi räknar med att ansluta sju kunder innan årsskiftet och hinna stänga en andra investeringsrunda. Vi börjar redan bygga nästa version av tjänsten som gör det möjligt för oss att skala både internationellt och till fler branscher, säger hon.

Du och ditt företag har fått flera utmärkelser senaste åren, vad är framgångsreceptet?

– Att omge sig med rätt individer och vara orädd! Vi har krigat vidare och trott på vår idé även när utomstående inte trott vi kommer klara av det vilket inte varit lätt alla gånger. Det är så roligt att nu kunna visa upp en teknik som håller världsklass redan som prototyp.