Italienarna satsar på ny delikatessbutik

I dag är det premiär för Paret Barbieris nya delikatessbutik i Boden. "Vi har behövt utveckla verksamheten", säger Simonetta Barbieri.

6 december 2019 09:51

Den nya italienska delikatessbutiken i Boden har premiär i dag, fredag. Under fredagens företagsfrukost i Boden stod paret Barbieri på scenen för att presentera deras nya koncept.

– Vår verksamhet startade för två år sedan och bodensare och alla kunder har haft mycket tålamod när de besökt oss eftersom att det inte har varit lättbesökta lokaler. Vi har behövt utveckla verksamheten och känner oss mycket nöjda. Vi är nöjda över att folk har lärt känna oss och våra produkter bättre och nu kan vi erbjuda nya tjänster, nya produkter och kommer att sälja italienska delikatesser som vi importerar, säger Simonetta Barbieri.

Roberto och Simonetta Barbieri flyttade från Italien till Boden för fyra år sedan.

– I Italien levde vi för att jobba, nu vill vi jobba för att leva. Vi vill ha tid att gå i skogen, plocka bär, fiska och umgås. Vi vill ta det lugnt och inte stressa lika mycket, vi vill ha livskvalitet. Vi drömde om att få vara mer tillsammans, nu kan vi vara tillsammans hela dagarna, sa Simonetta i en tidigare intervju i Norrbottens Affärer.

– Vi lever vår dröm här i Norrbotten, sa Roberto.

Den nya delikatessbutiken ligger på Hermelinsgatan 43.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Jessica Tervaniemi