Hon blev gigantisk i bloggvärlden redan som tonåring och är nu en erfaren och driven företagare, förebild för många unga kvinnor. Med nästan en halv miljon följare på sin Instagram och ständiga uppdateringar från olika håll i Sverige och världen vågar man nog påstå att vackra vyer är vardagsmat för Isabella Löwengrip. Dock verkar besöket i Luleå ha varit något alldeles extra för bloggdrottningen. Hon gjorde snabbt uppdateringar med bilder från Luleå Airport och videoklipp från sina förberedelser inför föreläsningen och livesändningen.

"I love this place", skriver hon och postar en bild som sannolikt är tagen från balkongen på Kulturens hus. Utsikten är mot isvägarna i Norra hamn och ja, det är svårt att säga annat än att vinterlandskapet i Luleå just nu är förförande vackert. Hon skriver också att hon "älskar vinter" och avslutar med en sista bild, där hon står omgiven av snön. På bilden har hon lagt in ett hjärta och skriver att hon tackar för en underbar dag här.

Isabella Löwengrip föreläste för en stor publik på torsdagen och pratade om sin roll som influencer och entreprenör. I dag har hon tio anställda som jobbar med alla hennes kanaler för att nå ut och hennes företag växer även internationellt.