Den 12:e december 2019 öppnar Cape East spahotell i Haparanda. Ända sedan ägarna Tobias Lindfors och Kristofer Lundström övertog Cape East har det varit full aktivitet på anläggningen. 156 renoverade hotellrum, ny restaurang, nytt kök och utökad konferens.

– Vi fräschar upp allting och spaanläggningen är ett av Sveriges ledande spa, säger Tobias Lindfors, ägare i Piteå Havsbad Group.

Johanna har tidigare arbetat på det finska destinationsbolaget Visit Sea Lapland Travel där har hon varit sälj- och marknadsansvarig. Hon har arbetat med utvecklingen av besöksnäringen inom olika roller i både privat och offentlig sektor bland annat som projektledare, turistbyråansvarig och kommunikatör. Hon tillträder sin nya tjänst 1 september.

Artikelbild

"Vi fräschar upp allting och spaanläggningen är ett av Sveriges ledande spa, säger Tobias Lindfors, ägare i Piteå Havsbad Group".

– Det ska bli riktigt kul och jag är så taggad över att få denna chans inom min bransch, på min hemort samt att få bli en del av Piteå Havsbad Group koncernen, det känns som en komplett helhet och en fantastisk möjlighet för mig. Jag ser verklig fram emot att vara med och öppna ett hotell och bygga ett helt nytt team som tillsammans med mig ska jobba med att fylla hotellet och ta hand om besökare från när och fjärran. Cape East har stor betydelse för destinationen och är efterlängtad av både besökare och lokalbefolkning, säger Johanna Salmi.

När verksamheten är i full drift kommer det att krävas mellan 30 och 35 anställda på Cape East, tjänster som nu håller på att tillsättas.