Här öppnar ny plastikklinik

I samarbete med Hermelinen öppnar Art Clinic en specialistklinik för plastikkirurgi i länet.

8 februari 2018 09:24

Art Clinic finns i dag i Göteborg, Jönköping och Uppsala. Koncernen har även mottagningskontor i Malmö, Växjö, Borås, Skövde, Västerås, Stockholm och Borlänge. Och nu öppnar man alltså en ny klinik i Luleå, i samarbete med Hermelinen.

– Vi ser fram emot att få utveckla plastikkirurgin i Norrland tillsammans med Hermelinen som är en ansedd klinik i Luleå med mångårig erfarenhet av att bedriva specialistsjukvård. Vi ska tillsammans bedriva specialistvård med fokus på kvalitet, trygghet, omsorg och utveckling, säger Ronnie Pettersson vd och grundare av Art Clinic.

På den nya kliniken kommer man att kunna utföra operativa ingrepp som bröstkirurgi, ögonlocksplastik, ansiktskirurgi och bukplastik, bland annat.

– Vi är mycket glada över samarbetsavtalet med Art Clinic. De har mångårig erfarenhet av estetisk kirurgi och är kända för att ha kompetenta kirurger. Vi är måna om att ha specialistutbildade läkare och sjuksköterskor som sköter den delen – allt för att patienten ska kunna känna sig trygg, säger Lisbeth Engelmark, vd för Hermelinen.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!