Handeln i fokus vid sista frukosten

Nya Boden Business Park fylldes till bredden när årets sista näringslivsfrukost gick av stapeln under fredagen.

6 december 2019 09:38

Under årets sista frukost stod stadskärnan och dess utveckling i fokus.

Hanna Weimar, Sigmar Metodbyrå, Hanna Byrälv, Espresso House, Annika Fredriksson, Arctic Deli, och Peter Uneby, Team Sportia, hade bjudits in för samtal i ämnet.

– Vi kan inte vara dyrast, vi kan inte vara billigast och vi kan inte ha det bredaste sortimentet. Men vi ska ha rätt pris och rätt produkt och har vi det i rätt kontext i centrum med restauranger och besöksnäringen så är vi vinnare. Konsumenterna har ett behov och kan man lösa det samtidigt som man är ute och fikar på stan, som vi satsar på inom Bodens handel, så blir vi vinnare, konstaterade Peter Uneby, Team Sportia.

– Den utveckling som är i centrum i dag är jätterolig. Kommunens satsning och inte minst besöksnäringen, att vi tillsammans kan göra centrum ännu bättre.

Annika Fredriksson, Arctic Deli:

– Att skapa upplevelser i butikerna är inte kommunens uppdrag, utan faktiskt företagens uppgift. Och till det så finns en viktig sak, nämligen värdskapet. Hur vi möter våra gäster och kunder. Det är en stor skillnad om man går in en stor butikskedja i en större stad. Hemligheten ligger jättemycket i hur vi faktiskt tar hand om våra kunder, lyssnar och pratar och hälsar någon välkommen.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Jessica Tervaniemi