Han prisas för sitt engagemang i länet

Han har engagerat sig i Norrbotten och bidragit till Mobilaris AB:s stora framgångar. Årets Affärsängel 2018 är Johan Hernmarck.

26 april 2018 18:03

Priset för Årets Affärsängel 2018 tilldelas Johan Hernmarck. På plats för att ta emot priset under torsdagens Business Evening var Mikael Nyström, vd Mobilaris.

– Johan är en otroligt jordnära person, fast än han har varit i riskkapitalbranschen i 30 år. Han är en otroligt bra coach, säger Mikael Nyström.

Han berättar även att Johan Hernmarck är en friluftsmänniska som uppskattar att besöka Norrbotten.

– Han har hälsat att han gillar Norrbotten och han är otroligt glad över att bli uppmärksammad här uppe, säger Mikael Nyström.

Juryns motivering lyder:

Johan har med uthållighet och stort engagemang engagerat sig i vår region. Han har lång erfarenhet av aktiviteter rörande riskkapital och investeringar. Denna kunskap delar han med glädje och stort engagemang till alla han möter i sitt Norrbottniska nätverk. Johan har genom sitt engagemang med bl a hög kompetens, viktiga och stora nätverk och ett energiskt samt strukturerat arbete starkt bidragit till Mobilaris AB:s framgångar världen över med Luleå som bas. Tack för engagemanget Johan, du är en uppskattad mottagare av utmärkelsen ”Årets Affärsängel”.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Elin Emborg